CVT

Op zondag 5 juni wordt op de velden van St Jozefoord voor de 18e keer het carnavalsvoetbaltoernooi (CVT) georganiseerd. Een toernooi waarbij Waoterrijkse gezelligheid en een gezonde sportieve strijd voorop staan.

 

De opbrengsten van het CVT toernooi worden beheerd door een aparte stichting, welke zorgt voor financiële ondersteuning aan het Waoterrijkse carnaval, met als speerpunt de optocht.

 

Net als voorgaande jaren zijn er ook dit jaar weer poules voor heren, dames, jeugd en "veteranen" en uiteraard staat tijdens de pauze het traditionele "buikschuiven" weer op het programma.

 

's Middags aansluitend aon 't toernooi gaon we er in de feesttent op 't voetbalterrein er unne gezellige aovond van maoken. Rond 18:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. 

 

We hopen dat dit jaar weer veel teams deelnemen en dat we er een gezellige maar ook sportieve dag van kunnen maken.

 

Mobiliseer dus je carnavals- of vriendengroep en schrijf je in middels dit inschrijfformulier!

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan. Voor vragen over de inschrijving kun je contact opnemen met John van Loon E: johnvanloon@gmail.com!

 

 

 


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
2018 25-11 Prinsenreceptie Berghem 2018 25-11 Prinsenreceptie Berghem
ankers plaatsen
Jeugdprins Guus en prinses Celey regeren over het Waoterrijkse jeugdcarnaval

Jeugdprins Guus en prinses Celey regeren over het Waoterrijkse jeugdcarnaval

Vincent dn Uurste Prins van t Waoterrijk

Prins Vincent d’n Uurste zit in ’t Waoterrijk (Nuland) op de carnavalstroon tijdens het carnavalsseizoen 2018-2019, dat in het teken zal staan van het motto:
Wij pakken uit!

Bekijk alle nieuwsberichten