Snertbal

De aftrap van carnaval

Met het Snèrtbal wordt sinds begin jaren ’70 traditioneel de aftrap gegeven voor 't Waoterrijkse Carnaval. Tijdens het Snèrtbal kunt u genieten van gratis snèrt en muziek van de geweldige feestband LA STAMPA, DJ STAN en Hofkapel De Waoterbloazers.  Op het Snèrtbal wordt ook dit jaar weer de Snèrtonderscheiding, de belangrijkste onderscheiding van ’t Waoterrijk, uitgereikt aan iemand met een enorme verdienste, trouw en toewijding aan ‘t Waoterrijk. Daarnaast wordt ook Janus de Zeebonk onthuld, het symbool van de Waoterrijkse carnaval. Gratis entree.

 

Wie krijgt dit jaar de Snèrtonderscheiding?

Elk jaar wordt tijdens het Snèrtbal de belangrijkste onderscheiding van 't Waoterrijk uitgereikt aan iemand met een enorme verdienste, trouw en toewijding aan ‘t Waoterrijk.

Dit jaar kreeg Stefan v.d Hanenberg de Snèrtonderscheiding uitgereikt uit handen van Prins Luuk d'n uurste.

 

Snèrtvrouwke van 't Jaor

Wie maakt de lekkerste snèrt? Deze keukenprinses mag zich een jaar lang Snèrtvrouwke van 't jaor noemen, ontvangt uit handen van de Prins een onderscheiding en wordt door hem getrakteerd op een heerlijk ontbijt.

 

Onthulling Janus de Zeebonk 

Natuurlijk wordt ook dit jaar op de vrijdagavond Janus de Zeebonk onthuld die op de dinsdagavond wordt verbrand op het Prins Bernhardplein als definitieve afsluiting van het Waoterrijks Carnaval.

 

 

AANVANG 20.00 UUR │ GRATIS ENTREE │GRATIS SNÈRT | DE MEENT


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
2018 25-11 Prinsenreceptie Berghem 2018 25-11 Prinsenreceptie Berghem
ankers plaatsen
Jeugdprins Guus en prinses Celey regeren over het Waoterrijkse jeugdcarnaval

Jeugdprins Guus en prinses Celey regeren over het Waoterrijkse jeugdcarnaval

Vincent d’n Uurste Prins van ‘t Waoterrijk

Prins Vincent d’n Uurste zit in ’t Waoterrijk (Nuland) op de carnavalstroon tijdens het carnavalsseizoen 2018-2019, dat in het teken zal staan van het motto:
Wij pakken uit!

Bekijk alle nieuwsberichten