Waoterrijk

Krakend Concert

Komt oeuw stem smere op d'n dinsdagmèrge!

 

Het Krakend Concert op de dinsdagochtend is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar muziekspektakel! Een vrolijke, gezellige maar vooral een spontane happening voor en door Waoterrijkers.Ook dit jaar start het Krakand Concert om 11.11 uur in de Meent. Iedereen kan meedoen, de enige voorwaarde is dat het optreden 'LIVE' moet zijn. Dus geen playbackacts of iets dergelijks, maar een echt 'KRAKEND' geluid.

 

Een aantal grote namen van voorgaande jaren hebben zich bij ons al weer aangemeld om ook dit jaar het publiek weer de ochtend van hun leven te bezorgen. We zijn echter toch nog op zoek naar nieuwe talenten die een leuke act toe kunnen voegen aan deze super gezellige dinsdagochtend.

 

Om er dit jaar een nog weer leukere, gezelligere en vooral 'KRAKENDERE' ochtend van te kunnen maken willen we aan jullie vragen om jezelf aan te melden voor 21 februari.  De eerste inschrijvingen zijn binnen maar er is nog ruimte genoeg in ons schema voor een aantal leuke optredens, schroom dus niet en meld je aan zodat ook jij de carnavalsdinsdag nog leuker kan maken.

 

Aansluitend op het Krakend Concert is er in De Meent het Groot Matinee. In de Zaal kan iedereen nog een keer los op de muziek van DJ STAN en voor de kleintjes is er voor in het cafégedeelte vermaak met Ballonartiest Pieter

en muziek van DJ T

 

Bekijk hieronder een samenvatting van het Krakend Concert van 2013:

 

Voor vragen of inschrijvingen kun je terecht bij Rick van Santvoort T 06-5396 5685 E optocht@waoterrijk.nl of gebruik het onderstaand inschrijfformulierNaam artiest/act*:
Contactpersoon:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:*
E-mailadres:*
Duur van de act:*
Beschrijving act:*
  * verplichte velden

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
2019 05-03 afscheid prins Vincent en adje 2019 05-03 afscheid prins Vincent en adje