Nieuwe datum Waoterrijkse Optocht

Nieuwe datum Waoterrijkse Optocht

Beste Waoterrijkse Optochtdeelnemers en alle overige Waoterrijkers,

 

Na overleg met de Gemeente Den Bosch, Stichting Jeugdbelangen, betrokken horecagelegenheden, andere betrokkenen en ook diverse Nulandse sportverenigingen hebben we een nieuwe datum voor de Waoterrijkse Optocht en SJB Jeugdoptocht kunnen vaststellen: zaterdag 28 maart 2020.

 

De optocht zal die dag vertrekken om 15:11 uur bij Hotel Nuland, van waar de eerder gecommuniceerde optochtroute zal worden gereden: Hoogstraat - Dorpstraat - Zandstraat - IJzerkampen - Kloosterstraat - Kerkstraat - Korte-Kerkstraat - Nieuwe Putstraat - Duinbergenstraat - Kerkstraat - Prins Bernhardplein.

 

Daarna zal de Prijsuitreiking plaatsvinden in De Meent, waarna we er met z’n allen nog een gezellige avond van kunnen maken. Daarbij wel het verzoek die avond geen confetti of serpentines te gebruiken in De Meent, in verband met de grote hoeveelheid extra schoonmaakwerkzaamheden die dat oplevert.

 

Wij danken iedereen voor hun medewerking om deze datum mogelijk te maken en hopen dat bedrijven waar de jongeren hun zaterdagbaantjes hebben, waar nodig ook hun medewerking willen verlenen.

 

Wanneer alle Waoterrijkers, die aan de optochtroute wonen, deze dag de Waoterrijkse vlag buiten hangen en u allen in grote getale komt kijken, kan het niets anders dan een prachtige dag worden.  Een dag die onze optochtdeelnemers, die al maandenlang bezig waren met hun mooie creaties, alsnog de optocht krijgen die ze hebben verdiend!

 

Op korte termijn zal de Optochtcommissie verdere benodigde details communiceren aan alle deelnemers.

 

Met carnavaleske groet,
Bestuur en Optochtcommissie Stichting Carnavalsorganisatie Nuland

 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Kuukske d'rbij? Gin probleem!