Optocht helaas afgelast wegens weersomstandigheden

Beste Optochtdeelnemers,

 

Op dringend advies van de Gemeente en Veiligheidsregio en besluiten van omliggende dorpen hebben wij helaas ook moeten besluiten om de optocht morgenmiddag af te lassen. De weersvoorspellingen zijn dermate slecht dat het onverantwoord wordt geacht om met wagens de straat op te gaan. Jullie voorbereidingen waren geweldig maar we hopen dat jullie snappen dat veiligheid voor ons voorop staat.

 

Natuurlijk willen we jullie een ander moment geven om de schitterende creaties, waar jullie maandenlang hard aan hebben gewerkt, te tonen aan alle Waoterrijkers, We gaan dan ook met Gemeente in overleg om op korte termijn een andere datum te vinden waarop we alsnog een schitterende stoet door de Waoterrijkse straten kunnen laten trekken. We zullen jullie daarvan natuurlijk continu op de hoogte houden en verwachten snel een datum te kunnen communiceren.

 

Omdat de optocht nu niet doorgaat is Residentie De Meent morgenmiddag vanaf 14:00 uur geopend, zodat we met z’n allen toch een mooie carnavalsmiddag kunnen vieren. Ook kunnen jullie terecht in Café-Zaal Kerkzicht, Café ’t Leeuwke, de Tielebar en Bar Cheers, waar volop valt te beleven voor jong en oud.

We gaan er met z’n allen toch een schitterend schots en scheef feestje van maken en doen het gewoon op korte termijn nog eens dunnetjes over. 

 

Bestuur en Optochtcommissie Stichting Carnavalsorganisatie Nuland

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Kuukske d'rbij? Gin probleem!