Optocht, Prijsuitreiking en Feestavond op 28 maart geannuleerd in verband met Coronavirus

Beste Waoterrijkse Optochtdeelnemers en alle overige Waoterrijkers,

 

Vandaag is door het kabinet bekendgemaakt dat in verband met het Coronavirus tot en met 31 maart alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland worden afgelast.

 

Zojuist is ons door de Gemeente ’s-Hertogenbosch dan ook medegedeeld dat de vergunning voor de naar 28 maart verplaatste optocht is ingetrokken. Daarom moeten wij jullie met pijn in ons hart melden dat de Waoterrijkse Optocht en SJB Jeugdoptocht, de Prijsuitreiking en de Optocht After Party niet doorgaan.

 

Wij hebben ons uiterste best gedaan om een alternatieve datum voor de optocht te vinden en dat was met 28 maart ook gelukt. Helaas is deze nu ook komen te vervallen. Wij zullen, zodra er meer duidelijkheid is vanuit de overheid over de ontwikkelingen met het virus, communiceren wat het beleid wordt aangaande de wagens en overige materialen die in het Droogdok staan opgeslagen.

 

We begrijpen dat dit een enorme teleurstelling is voor alle optochtdeelnemers, die al maandenlang bezig waren met hun mooie creaties, maar dit is overmacht en wij vertrouwen erop dat jullie begrijpen dat voorkomen van verdere verspreiding van het virus nu belangrijker is.

 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur Stichting Carnavalsorganisatie Nuland

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Kuukske d'rbij? Gin probleem!