Spetterend Prinsenbal in jubilerend Waoterrijk

Op vrijdag 12 november zal op het Prinsenbal het startschot voor het nieuwe carnavalsseizoen worden gegeven, dat in het teken zal staan van de viering van 55 jaar carnaval onder het motto:

55 JAOR WAOTERRIJK: ‘TIS NET UNNE FILM!  

Een motto dat perfect past bij het ongelofelijke spektakel dat het carnaval in ’t Waoterrijk al jarenlang is. De feestavond in Gemeenschapshuis De Meent wordt opgeluisterd met muziek van Hofkapel De Waoterbloazers, DJ Stan en de waanzinnige feest-coverband Lekke Band en de entree is gratis.

 

Centraal deze avond staat de bekendmaking van de nieuwe Prins. De onthulling van d’n Hoogheid en zijn Adjudant zal worden ingeleid met een nieuwe ludieke film van eigen bodem. Verder zullen er in de komende weken weer diverse hints door middel van posters en social media in ’t Waoterrijk worden verspreid. Als je aan de hand van deze hints op 12 november raadt wie komend carnavalsseizoen de hoofdrol in ’t Waoterrijk krijgt en dus de nieuwe Prins wordt, maak je kans op een Brulboei VIP arrangement.

 

 

LEKKE BAND

Lekke Band betekent waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke hoedjes en complete onzin, maar ook fantastische feestmuziek, rock covers en meezingmedleys. Lekke Band is pas gelukkig als iedereen meedoet en het dak er af wordt geblazen.

Lekke Band


Deze te gekke rock coverband bestaat uit vier dwaze podiumbeesten.. DiKKeSnAAr pompt het dikste geluid uit zijn gitaar, voordat de show begint, staat hij al op het podium en daar komt hij niet meer vanaf. Tilbal stuitert met zijn draadloze basgitaar heel de zaal door. Laars Oelrieg is de drumkoning van Lekke Band, die naast geweldige drumpartijen, ook nog kan zingen én de toetsen met maar één vinger beheerst. Natte Staldeur tenslotte, is de scherp gebekte zanger/entertainer van de band. Met zijn looks, stembereik en dansmoves maakt hij er een super show van. Kortom Lekke Band zorgt voor één groot feestfestijn!

 

CORONA MAATREGELEN 

Bij binnenkomst dien je middels een coronatoegansbewijs aan te tonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of recent al corona hebt gehad. Een coronabewijs is verplicht vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar geldt het laten zien van een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store. 

Gemeenschapshuis de Meent gebruikt je coronatoegangsbewijs (samen met je identiteitsbewijs) alleen om je toegang te verlenen tot het Prinsenbal en heeft geen inzage in je persoonlijke en/of medische gegevens. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid (klik hier). Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app vind je hier.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!