Waoterrijk

Waoterrijk pakt uit op Prinsonthulling!


Datum: 26-10-2018

Waoterrijk pakt uit op Prinsonthulling!

 

Ludieke onthulling op vrijdag 9-11 met De Vier Viltjes en DJ Stan

 

Nuland, 26 oktober 2018 - Op vrijdag 9 november zal in ‘t Waoterrijk (Nuland) op het Prinsenbal het startschot voor het nieuwe carnavalsseizoen worden gegeven, dat in het teken zal staan van het motto: Wij pakken uit! Een mottodat perfect past bij het geweldige spektakel dat het carnaval in ’t Waoterrijk al jarenlang is. De avond in Gemeenschapshuis De Meent met muziek van Hofkapel De Waoterbloazers, DJ Stan en De Vier Viltjes, begint om 20:30 uur en de entree is gratis.

 

Centraal deze avond staat de bekendmaking van de nieuwe Prins. De komende weken wordt de nieuwsgierigheid van de Waoterrijkers al geprikkeld met 11 hints, die door middel van posters en social media in ’t Waoterrijk worden verspreid. Als je aan de hand van deze hints op 9 november raadt wie er zal worden uitgepakt en de nieuwe Prins wordt, maak je kans op een Brulboei VIP arrangement.

 

Op zondag 11 november is iedereen uitgenodigd ‘Op d’n borrel bè de Prins’ in De Meent. Vanaf 14:00 uur is er gelegenheid om de nieuwe Prins en Adjudant met hun benoeming te feliciteren. Het uurste rundje is van de Prins en de eerste bezoekers ontvangen een fraai thema gadget.

 

Over De Vier Viltjes:

Deze enthousiaste feestmakers zetten binnen een half uur iedere zaal op z'n kop. In 2014 wonnen De Vier Viltjes met hun carnavalskraker "Het Snorrenlied (Kijk, Die Vrouw Die Heeft Een Snor)" de Grote Prijs van het Land van Cuijk. Daarna is het hard gegaan met dit vrolijke kwartet. Tijdens carnaval 2016 scoorden ze een vette hit met "Loekie Loekie" en in 2018 volgde “Oh wat een mooie blonde”. Hun aanstekelijke eigen nummers worden afgewisseld met de grootste meezingers en feestmedleys waardoor iedere zaal, kroeg en tent compleet plat gaat! Hun gezellige repertoire, energieke performance en de vrolijkheid die van hun optredens afstraalt, zorgen gegarandeerd voor 200% feestgarantie!Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
2019 05-03 afscheid prins Vincent en adje 2019 05-03 afscheid prins Vincent en adje