Waoterrijk

Gouwe Bouwkwast voor Nick van Santvoort


Datum: 11-02-2018

Gisteren tijdens “’t Trossen Lossen” in de Meent, het carnavalsbal voor de wagenbouwers, kreeg Nick van Santvoort van "Ge lult er neve' uit handen van Prins Luuk d'n uurste de Gouwe Bouwkwast uitgereikt.

Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan een wagenbouwer die zich binnen zijn carnavalsgroep buitengewoon inzet en de kartrekkers rol vervult.

 

De carnavalsgroepen konden iemand nomineren en een jury onder leiding van het Ministerie van Optocht beoordeelde de genomineerden en kende Jelle de onderscheiding toe. “Hij was verantwoordelijk voor het las, hout, plak, scheur, papier- en verfwerk en 6 dagen per week aanwezig. Zelfs als er niemand anders van onze groep ging bouwen, dan ging Nick toch.Nick's vader Robert is als minister van optocht erg verrast, maar ook zeker zéér trots op zijn zoon.

  

Samen met zijn carnavalsgroep mag Nick aanzitten tijdens het carnavalsontbijt in Hotel Nuland met Prins Luukk en zijn gevollug en mag hij de Gouden Toekomst Cup uitreiken tijdens de prijsuitreiking van  de Waoterrijkse optocht.

  

Na afloop van de uitreiking volgde barstte het in alle hevigheid los.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
2019 05-03 afscheid prins Vincent en adje 2019 05-03 afscheid prins Vincent en adje