Fireball met Gullie, DJ Stan en DJ John V

Aanvang 10 februari 2024 20:30
Locatie Residentie De Meent

Janus is on fire: op zaterdagavond 10 februari staat het hart van Janus in vuur en vlam tijdens het FIREBALL in Residentie de Meent.

 

Janus was born in a flame

Momma said that everyone would know his name

He’s the best you’ve ever had

If you think he’s burning out, he never is

He’s on fire

He's on fire

He's on fire

He's on fire

FIREBALL

 

FIREHAL

In de grote Firehal zorgen DJ STAN en feestartiest GULLIE de hele avond voor een knallende non-stop show. De vlammen slaan door het dak, de airco draait overuren en het hitterecord wordt elke minuut gebroken. Een onvergetelijke carnavalsavond waar iedereen op zondag over na zal praten en waar je dus bij moet zijn!

 

Hebben Cupido’s pijlen jouw hart in vlam gezet en moet je snel door wat brandweerlui worden geblust, ben je een lopend vuurtje of bonzend hartje, of is het in jullie carnavalsclub een verhitte boel, dan is de Meent de place to be. Het wordt een vlammend feest, waar een ieder welkom is en plezier wordt geboden voor iedereen. Op het Fireball komt niemand in de kou te staan.

 

Natuurlijk is er ook weer een prijs te winnen voor degene met de meest smashing outfit. Ben jij dit jaar de vurigste persoon in de zaal, zet jij de harten van de jury in vlam of pas jij qua looks gewoon het beste op het Fireball, dan ga jij aan het einde van de avond misschien wel als prijswinnaar naar huis!

 

CAFÉ JANUS

Wil je even wat afkoelen, bijkomen van het hete entertainment in de grote zaal of gewoon genieten van een ouwerwets gezellig carnavalssfeertje, bezoek dan ons exclusieve Café Janus. Snuffel zelf door de single-bakken en vind dat carnavalspareltje, dat iedereen al lang is vergeten of vis er die kneiter van een hit uit, waar het hele café op los gaat. DJ JOHN V draait voor jullie elk verzoekje!

 

Kortom het belooft dit jaar wederom een heet avondje te worden in Residentie De Meent.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!