Wè is er te doen?

Agenda augustus 2021

Juli 2021
September 2021

In augustus 2021 staat (nog) niets in de agenda.

het carnavalsprogramma 2021!

Vanwege de COVID-19-pandemie hebben wij met pijn in ons hart de normale evenementen die Carnavalsorganisatie Nuland tijdens carnaval organiseert moeten annuleren.

 

Janus is echter met CO Nuland, Café-Zaal Kerkzicht, Bar Cheers en onze eigen Waoterrijkse DJ’s rond de ‘digitale’ tafel gekropen om deze carnaval toch dat Waoterijkse feestje te bouwen. Hoe dan, vragen jullie je natuurlijk af. Nou, heel simpel, als jullie niet naar het feestje kunnen komen, dan streamen we het feestje gewoon naar elke Waoterijkse huiskamer.

 

 

ZATERDAG 13 FEBRUARI 

DE INTERACTIEVE WAOTERRIJKSE SPEUR-OP-TOCHT

 

Waar: in heel ‘t Waoterrijk 
Hoe laat: Je kunt starten tussen 13:11 en 14:33 vanaf het Kerkplein. 

 

Een superleuke buitenactiviteit voor de Waoterrijkse Jeugd tot 13 jaar, waarmee ze toch nog een beetje het carnavalsgevoel krijgen. De Kinderen gaan samen met hun gezin op pad door ’t Waoterrijk, zodat wordt voldaan aan de geldende corona-richtlijnen. Onderweg krijgen de kinderen, door middel van het scannen van een QR code met hun mobiele telefoon, allerlei leuke opdrachtjes. En het is natuurlijk het leukst om deze Speur-Op-Tocht verkleed te doen, want het is tenslotte Carnaval!!!   Klik hier voor meer info.

 

 

DE GROTE WAOTERRIJKSE RAAD DE PLAAT SHOW

 

Waar: Online, thuis in ‘t Waoterrijk, via het Waoterrijkse Streamingkanaal

Hoe laat: vanaf 20:00 uur (Start Bingo om 21:00 uur)

Met: DJ STAN, DJJS en DJ T en een spetterend optreden van ROBBY LEE

 

Test jouw muziekkennis in de categorieën ‘carnaval’ en ‘proud to be fout’ tijdens een avond Raad De Plaat. Herken je het liedje dat wordt gedraaid door de DJ en staat deze op jouw kaart? Dan mag je het lied afstrepen! Hoe meer je kunt strepen, hoe groter de kans op een leuke prijs! Een topavond voor het hele gezin!

 

 

Schaf je hier je bingokaarten aan voor slechts € 1,11 per stuk.

 

 

ZONDAG 14 FEBRUARI  

'T WAOTERRIJKSE ANDERS DAN ANDERS FESTIJN

 

Waar: Online, thuis in ‘t Waoterrijk, via het Waoterrijkse Streamingkanaal
Hoe laat: vanaf 10:00 uur

Met: DJJS, DJ STAN en DJ T

 

Een hele dag carnaval voor alle leeftijden. Met allereerst de Carnavalsmis en daarna verschillende themablokken, zoals Op Volle Toeren, Kindermatinee en Anders Geven We Nog Effe Lekker Gas, bieden we jong en oud een gevarieerd feestprogramma.

En natuurlijk kan iedereen foto’s en berichtjes plaatsen en zijn eigen verzoekjes sturen - onze deejays, staan voor jullie klaar. Samen maken we er een groot interactief carnavalsfeest van!

 


BRUNCH

 

Wil je tijdens deze feestelijke dag ook genieten van een lekkere CARNAVALSBRUNCH?

 

Voor slechts € 11,- p.p.  zorgen Café-Zaal Kerkzicht, Bar Cheers, Café-Zaal 't Leeuwke, de Tielebar en Snackbar Theo Dirks dat deze bij je wordt thuisbezorgd. 

 

 

 

 

 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!