Wè is er te doen?

Agenda mei 2022

April 2022
Juni 2022

DE BERUCHTE WAOTERRIJKSE BIERCANTUS

ZATERDAG 2 APRIL 2022

 

Begin maar met zangles nemen want op zaterdag 2 april 2022 staat De Beruchte Waoterrijkse Biercantus op de planning. Geen Oktoberfest, maar een Aprilfest vieren we in het jubilerende Waoterrijk.

 

Twee dingen waar iedereen van houdt zijn: bier drinken en meezingen met heerlijke foute nummers! Samen zullen we deze avond proosten en zullen er vele kannen met bier worden leeggedronken. Pas wel op dat je goed meedoet, want anders kunnen er zich verschillende straffen voordoen.

 

Om deze avond in goede banen te leiden hebben we twee ervaren Biercantuspresentatoren van De Beruchte Biercantus, zijn er liederenboeken aanwezig en zorgt onze eigen Waoteriijkse DJ Stan voor de muzikale omlijsting!

 

Het Biercantus Programma begint met de opkomst van de twee presentatoren. Geheel in stijl komen zij ten tonele. De sfeer is direct gezet. De presentatoren leggen de regels, straffen en het vervolg van de avond uit. Vervolgens volgt het openings-bier-gebed, een ode aan de goudgele rakkers van de avond. Dit is direct het begin van de cantus. Gezamenlijk worden er liederen gezongen en broederlijk op de tafels gedanst. Voor elk nummer wordt er gezamenlijk “ein prosit” gezongen, waarna iedereen de toestemming krijgt legaal te drinken en de keeltjes los mogen!

 

Hoe vanuit hier de avond verder gaat laten we nog even een verassing, maar meestal gaat het fout… goet foud! Eén ding is zeker, het wordt een knotsgek feest en doldwaze avond voor iedereen! Kortom trek je mooiste Tirolerpakje uit de kast, want De Meent zal weer in de échte Oktoberfest sferen worden omgetoverd. Zorg dat de keeltjes warm zijn voor 2 april en dat je erbij bent! De zaal gaat open om 20:00 uur en vanaf 20:30 zal het avondvullend programma beginnen!

 

De kaartverkoop start vanaf 22 maart bij de infobalie van AH Nuland. Kun je zolang niet wachten? De kaarten zijn nu al te reserveren bij Jelle van der Doelen (06-48703676).  De ticketprijs is €35,- (toegang inclusief consumpties).

 

 

 

Grüß Gott!

De Cantus Commissie

 

 

 

  

 

 

 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!