Prins en Adjudant

Tijdens het Prinsenbal 2022 - de traditionele aftrap van het nieuwe carnavalsjaar - werd in een bomvol Gemeenschapshuis De Meent, Jared Kerkhof aan de Waoterrijkers als hun nieuwe Prins gepresenteerd. Kerkhof (25), geboren Nulander, is in het dagelijks leven uitvoerder. Zijn kameraad Stijn van Erp (25), ondernemer / mede-eigenaar van Expert van Erp, zal hem als zijn Adjudant assisteren.

 

PRINS JARED D’N UURSTE EN ADJUDANT STIJN

 

Zowel Prins als Adjudant zijn goede bekenden in de carnavalswereld: beiden zijn lid van Carnavalsvereniging Ge Lult D’r Néve waarmee ze veelvuldig deelnamen aan de Waoterrijkse Optocht en zelfs een keer de eerste prijs bij de Grote Wagens mee naar huis namen. D’n Hoogheid heeft daarnaast meegedaan aan het Krakend Concert en Adjudant Stijn maakte viermaal zijn opwachting op het podium bij het Keindergebrul.

 

Kerkhof houdt verder van gitaar spelen, LP’s draaien, het op zijn tijd dansen van een Foxtrotje, en is een lokale bekendheid met zijn mondharmonica en als deelnemer aan de eerste editie van Maestro in Nuland. Hij weet dus wel hoe hij de boel moet dirigeren, een verdienstelijke kwaliteit voor een Prins. Van Erp bezoekt graag festivals en is actief in diverse evenementenorganisaties, waaronder de Confetti Rave en last but not least het jubilerende Nuland Verlicht, waar hij samen met d’n Hoogheid in het bestuur zitting heeft. Beide heren rijden ten slotte graag motor, houden van carnaval en drinken op zijn tijd graag een pilske, kortom het zijn echte gezelligheidsdieren, die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

 

ÉÉN GROOT CIRCUS!

 

De nieuwe roergangers hebben er zin in en kunnen bijna niet wachten om van wal te gaan: “Wij zijn er trots op om dit seizoen voorop te mogen gaan in de prachtige Waoterrijkse carnavalsstoet en kunnen haast niet wachten om er samen met alle carnavalsvierders een groot circus van te maken!”

 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!