Janus Loopspel (tussen 13:22 en 13:55 uur aanmelden)

Aanvang 10 februari 2024 14:11
Eind 10 februari 2024 16:30
Locatie Residentie De Meent / Schoolplein

Ook dit jaar organiseren we voor de Waoterrijkse jeugd tot 13 jaar weer een superleuke activiteit op carnavalszaterdag: ’t Janus Loopspel

 

Voor wie nog nooit heeft gehoord van het Janus Loopspel, hier een korte uitleg: Er hangen allemaal vragen rondom een centrale plek. Jullie gaan zo snel mogelijk op zoek naar deze vragen en op de centrale plek vullen jullie de antwoorden in. Bij de vragen staan ook altijd nummers, zodat je op het antwoordblad bij het juiste nummer het juiste antwoord kan worden gegeven. Het groepje met de meeste juiste antwoorden en snelste tijd wint een mooie prijs. Kortom een heerlijke buitenactiviteit om tijdens de drukke carnavalsperiode even alle energie eruit te rennen.

 

Je kunt je vanaf 13:22 tot 13:55 uur aanmelden in de Meent en van daaruit gaan de kinderen onder begeleiding naar het Schoolplein waar om 14:11 uur het loopspel zal starten. Bij de groepsindeling wordt natuurlijk rekening gehouden met de leeftijd.

 

Voor deelnemende kinderen onder de 5 jaar dient een begeleider mee te gaan naar het Schoolplein. De overige ouders/begeleiders blijven in Residentie de Meent en kunnen daar genieten van een gezellige carnavalsmiddag op het Inscheepsbal. CO Nuland zorgt voor drinken en iets lekkers voor alle kids op het Schoolplein. Om ca. 16:30 uur zijn de kinderen weer terug in De Meent.

 

Wat heb je nodig?

 

  • Je leukste carnavalspakje om aan te doen!
  • Veel energie
  • Goeie zin!

Janus kijkt er naar uit om alle Waoterrijkertjes te mogen verwelkomen en er met hen weer een geweldige middag van te maken!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!