Snèrtbal met Marco kraats, DJ Stan en DJ John V

Aanvang 9 februari 2024 20:00
Locatie Residentie De Meent

Met het Snèrtbal wordt sinds begin jaren ’70 traditioneel de aftrap gegeven voor 't Waoterrijkse Carnaval. Tijdens het Snèrtbal kunt u genieten van gratis snèrt en muziek van DJ STAN, Hofkapel De Waoterbloazers en MARCO KRAATS, dé feestsensatie van Nederland, die recent nog werd verkozen tot de Populairste Party Artiest!

 

In de CAFÉ JANUS, het feestcafé van de Meent, zorgt DJ JOHN V samen met Hofkapel De Waoterbloazers weer voor een ouwerwets gezellig carnavalssfeertje, waar je gezellig kunt buurten, dansen of gewoon even bijkomen van het bruisende feest in de grote zaal.

 

SNÈRTONDERSCHEIDING
In 2023 kreeg Gerry van der Schoot de Snèrtonderscheiding uitgereikt uit handen van Prins Jared d'n Uurste. Ook dit jaar wordt tijdens het Snèrtbal de belangrijkste onderscheiding van 't Waoterrijk uitgereikt aan iemand met een enorme verdienste, trouw en toewijding aan ‘t Waoterrijk.

 

Op het Snèrtbal wordt natuurlijk ook weer ’t SNÈRTVROUWKE OF -MÈNNEKE VAN ’T JAOR gekozen, de keukenprins(es) die dat jaar de lekkerste snèrt heeft gemaakt. In 2023 was Tim van Niftrik de winnaar van deze prestigieuze titel.

 

Ben jij ook zo'n fantastische kok, die de lekkerste snèrt maakt? Maakt dan kans op de prestigieuze titel Snèrtvrouwke of -mènneke van 't Jaor en een ontbijt met de Prins en meldt je hier aan.

 

 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!