Waoterrijks Inscheepbal met Robby Lee en Hans Eijkemans

Aanvang 10 februari 2024 13:15
Eind 10 februari 2024 17:30
Locatie Gemeenschapshuis De Meent

De Waoterijkse matrozen, scheepsknechtjes, officieren en natuurlijk passagiers schepen in en kiezen het ruime sop voor een ouderwets gezellige carnavalsmiddag voor alle leeftijden met veel muziek en entertainment van ROBBY LEE, de Waoterspetjes en -drupkes en natuurlijk onze eigen scheepskapel de Waoterbloazers.

 

Daarnaast zal de bekende tonproater HANS EIJKEMANS - Brabants kampioen en vijftienvoudig finalist, meervoudig winnaar van de vergulde lampenkap in Eindhoven en finalist bij het Keiebijters Kletstoernooi - als zijn alter-ego Hannus een prachtige buut verzorgen.

 

Schud de beentjes los met een foxtrotje op onze dansvloer, loop de polonaise, hos over het dek of geniet gewoon lekker op een stoel van het uitzicht en entertainment. De hele middag actief of liever rustig aan? In het programma is aan ieder, van jong tot oud, gedacht.

 

We lichten de ankers, lossen de trossen en steken van wal, carnaval is begonnen. Onze bemanning, de Oud-Prinsen en Adjudanten van ’t Waoterrijk, maken het samen met Prins Jelle, Adjudant Maartje en 't hele Gevollug voor u mogelijk en feesten graag met u mee.  

 

Alles is wir geregeld, de deur stao open en de toegang is gratis. Ge hoeft alleen mar oew carnavalspèkse uit de kast te trekken en wij zetten oew hart in vuur en vlam veur ’t Waoterrijk!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!