In Memoriam Marco Meulendijk

 

 

Vandaag bereikte ons het schokkende en droevige bericht dat Marco Meulendijk, Lid van onze Raad van XI, Minister van Foto en Video en Admiraal van onze Stichting, vanochtend plotseling op 50-jarige leeftijd is overleden.

 

Marco begon zijn carrière binnen C.O. Nuland in 2007 als Adjudant van Prins John d’n Twidde. Hoewel hij pas één week voor het Prinsenbal benaderd werd om Adjudant te worden, had hij nog geen vijf minuten nodig om ja te zeggen. Daarvoor vierde hij nooit carnaval, maar sindsdien heeft hij geen carnaval meer gemist.

 

Als Raadslid was hij als Minister van Foto en Video verantwoordelijk voor het archief, fotobeheer, maakte zelf onnoemelijk veel foto’s en plaatste deze op facebook en leverde ze aan voor ‘t Logbuukske, regelde de video-opnames en zorgde er mede voor dat deelnemers en medewerkers aan Brulboei en Keindergebrul een video als herinnering kregen.

 

Daarnaast was hij ook altijd van de partij als de handen uit de mouwen moesten worden gestoken, bijvoorbeeld voor de opbouw van het podium, het versieren van de zaal of als er opgeruimd moest worden. Ook bij het bouwen van de nieuwe Prinsenboot, kortweg d’n Boot, was Marco avonden in touw. Tevens heeft hij er enkele jaren voor gezorgd dat de verschillende adverteerders voor ’t Logbuukske werden benaderd, dat een en ander juist werd doorgegeven aan de redactie en dat het Logbuukske door het hele Waoterrijk werd verspreid.

 

Marco was altijd van de partij, want voor hem gold maar een ding… afspraak is afspraak! Voor zijn inzet werd hij in 2017 dan ook benoemd tot Admiraal. Helaas heeft hij ons nu verlaten en zal d’n Boot voor altijd een lege plek hebben.

 

Onze gedachten zijn bij zijn echtgenote Kirsten, zijn kinderen Nienke, Jelte en vriendin Gaby en overige familieleden, die wij heel veel sterkte wensen met dit plotselinge verlies en niet te bevatten verdriet.

 

 

‘Hij heeft het schip verlaten, hij zei het schip vaarwel.’

 

 

Marco, bedankt voor alles, je blijft voor altijd in onze Waoterrijkse harten!

 

 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!