Merchandise en nieuw Jaarembleem

Merchandise en nieuw Jaarembleem

Veel ‘buitenlandse’ mensen staan verbaast te kijken als ze rond carnavalstijd door 't Waoterrijk rijden. Heel 't durp kleurt geel en blauw. Van versierde veurgevels en etalagies, tot compleet gedecoreerde straoten. Een prachtig gezicht!

Ook jij kunt jezelf of je huis blauw-geel uitdossen met de originele Waoterrijkse merchandise, die vanaf maandag 18 januari weer bij Albert Heijn Nuland verkrijgbaar is.

 

Er zijn dit jaar wederom blauw-gele vlaggenlijnen verkrijgbaar met een lengte van 10 meter voor € 4,00 per stuk en zakjes met 10 blauw-gele ballonnen voor € 1,00. Ook van de schitterende Waoterrijkse vlag zijn nog een beperkt aantal exemplaren voorradig. Deze kosten € 16,00 per stuk en bij afname van 5 stuks € 75,-.

 

Waoterrijks Embleem 2021

Het officiële geborduurde jaarembleem van het Waoterrijks Carnaval 2021 mag natuurlijk niet op je carnavalspèkske ontbreken. Zorg dat je ook een exemplaar van dit unieke jaarembleem voor slechts € 5,- te pakken krijgt! Wees er snel bij, want er is maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar.

 

En om je carnavalstenue compleet te maken is ook de officiële Waoterrijkse Sjaal is weer verkrijgbaar voor € 11,00.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!