Nog 2 weken tot 't Waoterrijks Zomercarnaval

Een heel weekend feest op Janus Beach. Zorg dat je er 1, 2 en 3 juli bij bent!!!


 

In het weekend van 1 t/m 3 juli pakt Stichting Carnavalsorganisatie Nuland op het Zeskampterrein aan de Kloosterstraat in samenwerking met KPJ-JN Nuland en de Nulandse Horeca uit met een fantastisch Zomercarnaval. Haal je Hawaii shirts, veren, bloemenkransen en slippers uit de mottenballen, koop een goede zonnebril en ga op salsa-les. Het Waoterrijkse festivalterrein Janus Beach is dat weekend de place to be, met muziek, exotische danseressen, een heus strand met feesttent en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. janus_zomer_1.jpg
Spetterend Non-Stop Programma

1 juli - Het programma begint op vrijdagmiddag met de HOOGAKKER SCHOOLOPTOCHT. In de avond is er vanaf 19:30 uur voor de jeugd van Groep 6 t/m 15 jaar een Zomercarnavalsfeest bij Jongerensoos Ons Honk in de Hazenkamp en op Janus Beach trappen we af met het spetterende PIÑA COLADA BAL met DJ STAN, de zwoele beats van Latin-DJ MISS HAYES en een knallend optreden van SCHORRE CHEF & MC VALS.

 

2 juli - Op zaterdagmiddag start om 14:11 uur de WAOTERRIJKSE OPTOCHT in de Hoogstraat. De optocht finisht op het Kerkplein, waarna iedereen is uitgenodigd voor de Prijsuitreiking op Janus Beach, die weer naadloos zal overlopen in een fantastische FOUTE SUMMER PARTY. DJ JOHN V en JODY BERNAL zorgen dat er tot in de late uurtjes kan worden gefeest en gedanst.

 

Ook is er die avond vanaf 19:30 uur voor de jeugd van Groep 6 t/m 15 jaar weer een Zomercarnavalsfeest bij Jongerensoos Ons Honk in de Hazenkamp.

 

3 juli - Alsof dat nog niet genoeg is vindt op zondag vanaf 11:00 uur op Janus Beach de 22e editie van het welbekende BEACHVOLLEYBALTOERRNOOI van KPJ-JN Nuland plaats. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, want het toernooi zit helemaal vol.

 

In de feesttent organiseert CO Nuland vanaf 13:00 uur een JUBILEUMBORREL voor alle Nulandse verenigingen, stichtingen en belangstellenden en de bevriende carnavalsstichtingen. Kortom iedereen is hier van harte voor uitgenodigd om met ons het glas te heffen op de viering van 55 jaar Carnaval in ‘t Waoterrijk!

 

Voor de jeugd tot 16 jaar is er een PANNA VOETBALTOERNOOI en ook voor de kleintjes zijn er diverse activiteiten, zoals zandkastelen bouwen, springkussens, schminken en een buikschuifbaan. Alles onder de muzikale begeleiding van DJ JOHN V.

Kortom een echte FAMILIEDAG voor alle Waoterrijkers!

 

Vroeg in de avond zullen we groots AFSCHEID nemen van Prins Hans d’n Uurste, Adjudant Stefan, Jeugprins Mees, Jeugdprinses Pleun en de Jeugdraad, waarna we het weekend knallend zullen afsluiten met een LAZY SUMMER NIGHT AFTER PARTY voor de die-hard party animals.

 

Laat ’t Waoterrijk Blauw-Geel Kleuren

We roepen alle Waoterrijkers op om in het Zomercarnaval-weekend de boel blauw-geel te versieren, in ieder geval de Waoterrijkse vlag uit te hangen en natuurlijk in grote getale te komen kijken naar de optocht. Dat is niet alleen erg leuk, maar dat hebben de deelnemers ook echt verdiend.

 

Optochtroute

Hoogstraat-Dorpstraat-Zandstraat-IJzerkampen-Kloosterstraat-Kerkstraat-Kerkplein

 

Inschrijven Optocht

Inschrijven voor zowel de volwassenen als voor de Jeugdoptocht van Stichting Jeugdbelangen kan via dit invulformulier.

 

Optochtvergadering:       21 juni vanaf 20:00 uur in Gemeenschapshuis De Meent

Afhalen startnummers:  29 juni vanaf 19:00 uur in Gemeenschapshuis De Meent

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!