Zomercarnaval in 't Waoterrijk

Zomercarnaval in 't Waoterrijk

We hadden allemaal verwacht inmiddels in een andere situatie te zitten met betrekking tot de coronapandemie, maar helaas zijn we er nog niet vanaf en is er een reële kans dat ook de viering van ons geliefde carnavalsfeest weer allerlei belemmeringen gaat ondervinden. 

 

Mocht die situatie zich voordoen, is er dan weer een jaar zonder Waoterrijks carnaval? Nou, dat dachten wij niet! CO Nuland organiseert in dat geval in het weekend van 1 t/m 3 juli Zomercarnaval in ’t Waoterrijk!!!

 

In verband met de viering het 55-jarig jubileum wordt er op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli in samenwerking met KPJ-JN Nuland sowieso al een Zomercarnaval en Beachvolleybaltoernooi georganiseerd, maar mocht door coronamaatregelen het normale carnavalsfeest geen doorgang kunnen vinden, dan zullen we ons dorp dat hele weekend blauw en geel laten kleuren.

 

We zullen gedurende die drie dagen, bovenop het Zomercarnavalsfeest en Beachvolleybaltoernooi nog diverse andere evenementen organiseren om er een echt carnavalsfeest van te maken, inclusief de Waoterrijkse Carnavalsoptocht, die dan op zaterdagmiddag 2 juli zal plaatsvinden. We willen hiermee niet alleen alle Waoterrijkers perspectief bieden, die vrezen dat het carnavalsfeest wederom wordt geannuleerd, maar zeker ook alle wagenbouwers, die bang zijn dat ze voor niets bouwen omdat de optocht weer niet doorgaat.

 

Wat er allemaal kan tegen die tijd, weten wij natuurlijk ook niet, maar dat we dan hoogstwaarschijnlijk weer het een en ander kunnen organiseren wel. Dat was afgelopen zomer namelijk ook zo en we zullen invulling geven aan het feest op basis van de dan geldende regels.

Alle Waoterrijkers moeten het Zomercarnaval nu alvast dikgedrukt in hun agenda zetten, want dat feest wil je zeker niet missen!

 

Natuurlijk zullen wij jullie de komende tijd op de hoogte houden betreffende de ontwikkelingen aangaande het normale carnavalsfeest eind februari.

 

Voor nu wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!