Krakend Concert

Aanvang 13 februari 2024 10:30
Locatie Residentie De Meent

Zoals sinds 1995 het gebruik is wordt er op carnavalsdinsdag vanaf 10:30 uur weer een Krakend Concert georganiseerd in de Meent. Tijdens dit unieke muziekspektakel worden door vele enthousiaste Waoterrijkers optredens verzorgd. Het is een vrolijke, gezellige, muzikale, spontane happening voor en door Waoterrijkers. De aard van muziek is niet direct van belang. De enige voorwaarde is dat het optreden 'live' moet zijn. Dus geen playbackacts of iets dergelijks, maar een echt 'krakend' geluid.

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die een leuke act toe kunnen voegen aan deze super gezellige dinsdagochtend en vroege middag. Iedereen kan meedoen! Kortom als jij ook nog ergens een talent over het hoofd hebt gezien, dat je graag aan de Waoterrijkers wilt tonen, schroom dan niet en meld je dan hier aan of bel of app naar 06-46143829. Vragen? Email naar veurzitter@waoterrijk.nl.

 

Om weer een prachtig programma neer te kunnen zetten, vragen we jullie om jezelf aan te melden vóór 1 februari.  De eerste inschrijvingen zijn binnen maar er is nog ruimte genoeg in ons schema voor een aantal leuke optredens, schroom dus niet en meld je aan zodat ook jij de carnavalsdinsdag nog leuker kan maken. Ook voor degenen, die sinds kort in ‘t Waoterrijk wonen, is dit feest de uitgelezen kans om in no time vele dorpsgenoten te leren kennen.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!