In Memoriam Erik van der Sangen

In Memoriam Erik van der Sangen

Erik van der Sangen (60), carnavallist en Waoterrijker tot in zijn haarwortels, maar bovenal een positief en prachtmens is ons onverwachts ontvallen. Dit droevige en schokkende bericht bereikte ons afgelopen zaterdag.

 

In het jaar 2010 zat het lid van C.C. de Reddertjes als Prins Erik dun Uurste op de canavalstroon en regeerde hij over ‘zijn’ Waoterrijk. Daarna trad hij toe tot de OPA’s (Oud Prinsen en Adjudanten) en de Raad van XI. Erik werd de eerste Minister van Jeugdzaoken. Ruim daarvoor zette hij zich al zeer actief in voor het Jeugdcarnaval via de commissie Keindergebrul, wat voor een belangrijk deel door hem tot stand is gekomen. We hebben jaren van zijn humor genoten tijdens de Brulboeiavonden als de helft van het duo Dubbel Vet. Dit duo was ook vaak te bewonderen met een muzikale live-act tijdens het Krakend Concert. Ook na zijn ambtsperiode als Minister van Jeugdzaoken bleef hij zich inzetten voor ’t Waoterrijkse carnaval via de OPA’s of als script schrijver voor de films voor het Prinsenbal en hielp hij menig Keinderbruller of Brulboeier bij het schrijven van hun teksten.

 

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Jeanette en de kinderen Teun en vriendin Shannen, Laura en vriend Rowdey en Maud en vriend Bart en de overige familieleden, die wij heel veel sterkte wensen met dit plotselinge verlies en niet te bevatten verdriet.

 

‘Hij heeft het schip verlaten, hij zei het schip vaarwel.’


Erik, bedankt voor alles, je blijft voor altijd in onze Waoterrijkse harten!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!