In Memoriam Martien Heijmans

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat Martien Heijmans, lid van onze Hofkapel de Waoterbloazers, op de veel te jonge leeftijd van 67 jaar was overleden.

 

Martien was ruim 41 jaar lid van de Waoterbloazers en speelde daar de kleine trom. Je zag hem vaak ergens achteraan zijn deuntje meeslaan op zijn trom. Hij stond dan te genieten van de muziek, zijn ogen vielen een beetje dicht, hij kreeg een glimlach op zijn mond en hij kwam in zijn eigen wereldje terecht.

 

Martien liet maar zeer weinig repetities verstek gaan en hij bestelde dan in de pauze altijd een chocomel. Dat was een vast recept dat hij al vele jaren volhield. Steevast probeerde hij ook de Can Can, zijn favoriete nummer, weer terug in het marsboekje te krijgen.

 

Natuurlijk was hij ook met carnaval graag van de partij. Af en toe maakte hij tussendoor samen met Anne-Marie even een uitstapje naar Oeteldonk om ook daar met de kinderen carnaval te vieren, maar gelukkig keerde hij altijd weer tijdig terug richting het Waoterrijk om zijn geliefde Waoterbloazers te ondersteunen met een prachtig stukske muziek. Zijn aanwezigheid, gezelligheid en muzikale bijdrage zullen we allemaal verschrikkelijk gaan missen.

 

Onze gedachten en steun in de verwerking van dit grote verlies en verdriet, zijn bij Anne-Marie, de kinderen, kleinkinderen, familieleden, vrienden en leden van Hofkapel de Waoterbloazers. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe. 

 

Stichting Carnavalsorganisatie Nuland

 

 

 

 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!