Schrijf je in voor de Wedstrijd Durpsversieren

Schrijf je in voor de Wedstrijd Durpsversieren

Carnavalsvierders opgelet: Ook dit jaar willen we tijdens carnaval het Waoterrijkse gevoel weer door het hele dorp tot uiting laten komen. Daarom roepen wij jullie op om heel ‘t Waoterrijk blauw en geel te laten kleuren! Om het carnavalesk versieren van straoten, veurgevels, etalagies en gebouwen te promoten, wordt na het grote succes van voorgaande jaren opnieuw een wedstrijd Durpsversieren georganiseerd.

 

 

Kan ik ôk meedoen?

 

Ja, wij zouden het zelfs zeer op prijs stellen als u mee doet! Er zijn vier categorieën waarop kan worden ingeschreven:

 

  • Als u met minstens vijf huizen in dezelfde straat versierd heeft, kunt u meedingen naar een eervolle prijs in de categorie: SKONSTE STRAOTJE VAN ’T WAOTERRIJK.
  • Voor de Waoterrijkse winkeliers is er wederom de categorie SKONSTE ETALAGIE.
  • Geen hele straat of etalage, maar toch in het blauw en geel? Doe dan mee in de categorie SKONSTE VEURGEVEL.
  • Daarnaast ie er nog de categorie ’t  MOOISTE GEBOUWKE

Natuurlijk zijn er ieder jaar ook Waoterrijkers, die zonder aan de wedstrijd mee te doen uiting geven aan hun verbondenheid met ’t Waoterrijk en de hele voorgevel van hun huis versieren met de mooie blauw-gele kleuren. We hopen dat zij dit jaar ook willen inschrijven voor de wedstrijd. Tenslotte hoe meer deelnemers, hoe leuker en spannender de wedstrijd.

 

 

Wè heur ik, zèn d’r ôk prijzen?

 

Op vrijdagavond 25 februari zullen de winnaars op locatie worden gehuldigd door Prins Hans d’n Uurste. Hij zal hierbij worden bijgestaan door z’n Adjudant Stefan, de Raad van 11 met gevolg en Hofkapel de Waoterbloazers. Daarbij wordt d’n Hoogheid natuurlijk ook vergezeld door Jeugdprins Mees, Jeugdprinses Pleun, de Jeugdraad en hun gevolg.

 

‘Hoal niks in huis, want Prins Hans brengt d’n drank en de hapjes mee’

 

 

Jurering op deze vier categorieën zal plaatsvinden in de week van 14 tot en met 20 februari. De jury zal letten op kleurgebruik, idee en originaliteit.  Op woensdag 23 februari krijgen alle deelnemers een lijst toegestuurd met de overige deelnemers en de winnaars, zodat u ook bij een ander kunt gaan kijken wat die er van gemaakt heeft.

 

 

Tuurlijk willen wij meedoen, en nou….?

 

Inschrijven voor deze wedstrijd kunt op deze pagina.

 

 

Stichting C.O. Nuland helpt alvast ‘n hèndje…

 

De snelle inschrijvers belonen we met gratis ballonnen in de originele blauw-gele kleuren.

 

Ballonnen, vlaggenlijnen, vlaggen en dassen zijn te bestellen via het eerder genoemde inschrijfformulier op deze website en te koop bij AH Nuland. Binnenkort komt ook onze eigen webshop online, www.janusshop.nl, waar tevens alle originele  Waoterrijkse merchandise besteld kan worden.

 

 

Wij wensen iedereen veel succes en hopen natuurlijk weer op een prachtig resultaat, waar eenieders Waoterrijkse hart sneller van gaat kloppen!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
TikTok

Kuukske d'rbij? Gin probleem!